Заточка ножів для Ломтерізки, що саме ми пропонуємо?

Компанія ІНКОМЕТ зробить професійне  заточування  ножів для будь-яких типів скиборізок з діаметром ножа не більше 500 мм на технологічному обладнанні преміум класу провідної європейської фірми MVM S.r.l. (Італія) - пласко верстаті LA-500.

Види ножів для скиборізок, які ми заточуємо:

1.1. За формою ножа:

* Дисковий (класичний);

1.2. По застосуванню і формі різальної кромки:

  • Для всіх видів продуктів (класичний) - суцільна кромка;
  • ; Для рибних продуктів - зубчаста кромка;
  • Для хлібобулочних продуктів - хвиляста кромка ;
  • Для сирних продуктів - суцільна кромка з тефлоновим покриттям поверхні всього ножа.

1.3. По марці сталі:

Марки сталі, з якої зазвичай виробляються ножі: С45 (DIN 17200) та  100Cr6 (DIN 17230).


Показано с 1 по 3 из 3 (всего 1 страниц)

Професійне кухонне обладнання для підприємств громадського харчування (їдальні, кафе, ресторани та ін.), Невід'ємною частиною якого є такі агрегати, як скиборізка, вимагає ретельного обслуговування. & Nbsp; Основне місце в такому технічному обслуговуванні займає своєчасна і професійне  заточування ножів для скиборізки.

Весь процес заточування, включаючи діагностику, саме заточування і контроль якості, не займає значного часу (до 20 хвилин на один ніж), при цьому якість залишається незмінно високою.

Чому Вам вигідно заточувати Скиборізки саме у нас?

Однак, незважаючи на професійне технологічне обладнання, якість виконання робіт із заточування, безпосередньо залежить від досвіду і навичок фахівців, які працюють на цих верстатах. Для ножів різних видів скиборізок застосовується різне технологічне оснащення. І, щоб отримати якісний результат, необхідно знати всі нюанси параметрів цього оснащення. Наші оператори цього обладнання - високопрофесійні фахівці, що мають багаторічний досвід роботи і які пройшли спеціальне навчання в Італії на фірмі-виробнику точильного обладнання.

Суворе дотримання технології заточування- результат використання самих передових витратних матеріалів європейської якості. Необхідна чистота оброблюваної поверхні і можливості для покращення якості різальної кромки забезпечується саме цими матеріалами (шліфувальні круги, полірувальні пасти провідних європейських виробників). Інтенсивна подача спеціальної МОР ( «Shell Metallina» США) забезпечує збереження всіх робочих характеристик ножів і гарантує те, що вони не будуть мати «перепалу».

Саме такий професійний підхід до операції заточування ножів для скиборізок дозволяє гарантувати Замовнику справність його технологічного обладнання і якість робіт вироблених на ньому  .

На нашому підприємстві заточення буде проведено з дотриманням рекомендацій виробника, за новітніми технологічними картами і технологіями.

Звертайтеся в компанію ІНКОМЕТ!

Звертайтесь до професіоналів!