Професійна заточка ножів для слайсерів

Замовляйте у нас професійне  заточування ножів для слайсера і ви отримаєте правильно відточений інструмент, який вам допомагає заробляти, а не псує нерви! Наші майстри з великим досвідом допоможуть вам відновити характеристики ножів всього за годину часу. При цьому буде повністю витримана технологічна карта і гарантовано якість роботи.

Замовляючи у нас заточування  ножів, як для слайсера так і іншого устаткування, ви можете розраховувати на кваліфіковану консультацію наших фахівців за умовами експлуатації


Показано с 1 по 3 из 3 (всего 1 страниц)

Професійне ресторанне обладнання, невід'ємною частиною якого останнім часом стали слайсери, вимагає ретельного обслуговування. Основне місце в такому технічному обслуговуванні займає своєчасне і професійне  заточування  ножів для слайсерів.

Компанія «ІНКОМЕТ» надає послуги з професійного  заточування ножів для будь-яких видів слайсерів на високоточному німецькому обладнанні фірми KNECHT. Фахівці із заточування, які працюють на цьому обладнанні, в обов'язковому порядку проходять спеціальне навчання від фірми-виробника.

Весь процес заточування налагоджений так, що включає діагностику, заточування і контроль якості, займає  незначний час, до години,при цьому якість залишається незмінно високою.

Яке обладнання ми використовуємо для заточування ножів слайсера?

Верстат, для професійного  заточування ножів для будь-яких видів слайсерів і інших дискових лез, італійський шліфувальний верстат LA 500. Саме цей верстат дозволяє якісно обробляти слайсерні  ножі діаметром до 500 мм. Крім того, необхідно відзначити, що дане обладнання має такі важливі  характеристики:

  • Може регулювати тиск шліфувальних інструментів на поверхню різальних  крайок, що, в свою чергу, дозволяє мінімізувати сточування матеріалу ножа. Це збільшує кількість заточувань і правок лез, і підвищує термін служби досить дорогих ножів.
  • Ножі слайсера, закріплюються в верстаті для заточування з центруванням, що дозволяє зберігати лезу правильну форму в процесі всього терміну експлуатації.
  • Кут заточування може плавно регулюватися і встановлюватися в діапазоні від -5 град до +35 град , з похибкою 0,1 град.
  • При заточуванні  ножів слайсера використовується система охолодження, щоб не перегріти поверхню і зберегти характеристики леза на весь період експлуатації

Однак, незважаючи на професійне німецьке обладнання, якість виконання робіт із заточування, безпосередньо залежить від досвіду і навичок фахівців, які працюють на цих верстатах. Для ножів різних видів слайсерів застосовується різне  технологічне оснащення. І, щоб отримати якісний результат, необхідно знати всі нюанси параметрів цього оснащення, якими володіють наші досвідчені експерти.

Технологія заточування ножів слайсера.

Процес заточування ножів для слайсерів складається з трьох стандартних  частин:

  • Діагностика, при якій проводиться детальна перевірка кожної різальної кромки на предмет зношеності, наявності сколів, лінійності, параметрів геометрії.
  • Заточення, що складається з чорнової (попередньої) обробки, шліфування (чистової обробки шліфувальними кругами з розміром зерна 30-60 мкм і твердістю (Н-К) по DIN 69100) та полірування різальної  кромки (зняття задирок, формування фаски і остаточного доведення) .
  • Контроль якості.

Саме такий професійний підхід до операції заточування слайсерних ножів дозволяє гарантувати Замовнику справність його технологічного обладнання і якість робіт на ньому.

Види ножів слайсера які ми заточуємо

За формою ножа:

  • Дисковий (класичний);

3.2. По застосуванню і формі різальної кромки ножа слайсера:

  • Для всіх видів продуктів (класичний) - суцільна кромка;
  • Для рибних продуктів - зубчаста кромка;
  • Для хлібобулочних продуктів - хвиляста кромка;
  • Для сирних продуктів - суцільна кромка з тефлоновим покриттям поверхні всього ножа.

3.3. По марці сталі:

Марки сталі, з яких зазвичай виробляються ножі: С45 (DIN 17200) та 100Cr6 (DIN 17230).


Звертаючись до компанії «ІНКОМЕТ», ви заощадите свої гроші і нерви. Звертайтеся до професіоналів!