Заточка ножів для харчової промисловості

Компанія «ІНКОМЕТ» надає послуги з професійного  заточування ножів для будь яких видів  харчової, тютюнової промисловості.  Для дискових ножів заточування проводиться на професійному італійському обладнанні фірми MVM S.r.l. (Italy) пласко верстаті LA 500. А прямі типу гільйотинних або дробильних , на німецькому верстаті  GOCKEL G50. Заточування проводять майстри своєї справи,оператори верстатів,  які мають багаторічний досвід . Виробники верстатів провели спеціальне навчання наших фахівців, задіяних в процесі заточування ножів, що, на сьогоднішній день, є рідкістю і великою перевагою.

Володіючи багаторічним досвідом, наші фахівці допоможуть вам вирішити проблеми від усунення сколів і корекції геометрії до зміни кута різальної кромки, зміни шорсткості, занизки, а також повністю виключити ризики  сколів, завалів і інших дефектів при заточуванні ножів. Істотно знижено і час заточування без втрати якості (знаходиться в межах 60-70 хвилин).


Показано с 1 по 3 из 3 (всего 1 страниц)

Заточення ножів для харчової промисловості (обладнання)

Високопродуктивне професійне обладнання для харчової промисловості, невід'ємною частиною якого є обробна техніка, яка використовує, в основному, дискові ножі, вимагає ретельного обслуговування. Основне місце в такому технічному обслуговуванні займає своєчасне і професійне  заточування  ножів.

Застосування дискових ножів для різання овочів і фруктів в процесі консервування, а також риби і м'яса глибокої заморозки, забезпечує необхідну точність різу, мінімальні відходи продуктів і істотно високу швидкість роботи. Але це все можливо лише при використанні правильно і якісно заточених ножів на обладнанні.

Заточення ножів для виробництва це високотехнологічний процес і вимагає професійного підходу. Адже зіпсувати ніж при заточуванні дуже легко! А коштує він не мало, а скільки часу буде стояти процес поки знайдете новий? Ми не ризикуємо і виконуємо таку роботу тільки на високоточному обладнанні  з кваліфікованими операторами.

Суворе дотримання технології заточування - результат використання самих передових витратних матеріалів європейської якості. Необхідна чистота оброблюваної поверхні і можливості для покращення якості різальної  кромки забезпечується саме цими матеріалами (шліфувальні круги, полірувальні пасти та ін.). Інтенсивна подача спеціальної МОР забезпечує збереження всіх робочих характеристик ножів і гарантує те, що вони не будуть мати «перепалу».

Технологія заточування ножів для харчової промисловості

Технологічний процес заточування дискових ножів для харчової, тютюнової промисловості компанії «ІНКОМЕТ» практично завжди складається з трьох стандартних частин: діагностики, власне заточування і контролю якості. Саме такий професійний підхід до операції заточування дискових ножів дозволяє нашій компанії гарантувати Вам справність технологічного обладнання і якість робіт, які на ньому виконуються.

На нашому підприємстві заточування  промислових ножів буде проведена з дотриманням рекомендацій виробника, за відповідними технологічними картами  і технологіями.

Дискові ножі для харчової, тютюнової промисловості прийняті в роботу

2.1.Використовуються  в обробці продукту:

  • Оброблення м'яса;
  • Оброблення  риби;
  • Оброблення птиці;
  • Оброблення макаронних і хлібобулочних виробів;
  • Обробка зерна;
  • Нарізка овочів і фруктів при консервуванні;
  • Оброблення продуктів, які зазнали глибокого заморожування;
  • Нарізка в'язких продуктів (сири тощо.).

З прямою формою різальної  кромки

2.2.Також  це ножі з різним формуванням кромки леза

  • Ножі з заточуванням   одного боку. Заточування  кромки проводиться з одного боку. Різальна  кромка розташовується на одній з площин ножа.
  • Ножі з заточуванням  двох сторін. Заточування  кромки проводиться з двох сторін. Різальна кромка може переміщатися ближче до однієї або до іншої площини ножа.

2.3.Або розрізняються за типом використовуваного матеріалу:

Основні марки сталі, з яких виготовляються корпуси харчових дискових ножів:

AISI 316L, AISI 316Ti, AISI 321, HSS M2 (вміст молібдену і ванадію до 5%).

Термообробка забезпечує твердість різальної кромки 56-64 HRC.

Величезний досвід наших фахівців дозволяє професійно працювати з усіма типами дискових ножів для харчової, тютюнової промисловості!

Звертаючись до компанії «ІНКОМЕТ», ви заощадите свої гроші і нерви!